زنان کدام کشورها طلای ایران را بیشتر میپسندند؟
منصور نامداری زندی در مورد بازارهای صادراتی مصنوعات طلای ایران اضافه کرد: کشورهای حوزه خلیج فارس ظرفیت بالایی برای مصرف مصنوعات طلای ایرانی دارند.

کرج - امید بانوان: کلید ملی نوشت؛ منصور نامداری، نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی، چهار کشور امارات، عمان، ترکیه و افغانستان را از مهمترین بازارهای صادراتی مصنوعات طلای ایران عنوان کرد.
منصور نامداری زندی در مورد بازارهای صادراتی مصنوعات طلای ایران اضافه کرد: کشورهای حوزه خلیج فارس ظرفیت بالایی برای مصرف مصنوعات طلای ایرانی دارند.
وی با اشاره به اینکه واردات مصنوعات طلا به کشور ممنوع است، یکی از مشکلات این صنعت را مسایل مرتبط با صادرات و واردات سنگهای قیمتی و تامین تجهیزات و ابزار آلات ذکر کرد و گفت: با رفع تحریمها بسیاری از این مشکلات نیز مرتفع خواهد شد.
نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر همچنین از برگزاری هشتمین نمایشگاه بینالمللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته در هفته پایانی بهمن ماه خبر داد و گفت: این نمایشگاه در روزهای بیست و هفتم تا سیام بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد.
وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را معرفی توانمندیهای تولیدی، صادراتی و خدماتی کشور در زمینه طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته ذکر کرد.
نامداری زندی، معرفی محصولات تولیدی و فناوریهای داخلی، دسترسی به سلایق مصرف کنندگان داخلی و خارجی و همچنین آشنایی تولیدکنندگان، صادرکنندگان و ارائه کنندگان خدمات با محصولات، ماشین آلات و تکنولوژیها و فناریهای نوین صنعت طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته را از دیگر اهداف این نمایشگاه اعلام کرد.
نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر اضافه کرد: در این نمایشگاه شرکتهایی از کشورهای ایتالیا، چین، ترکیه و انگلستان نیز شرکت میکنند.
گردش اقتصادی طلا در دنیا 600 میلیارد دلار و گردش مالی جواهر 700 میلیارد دلار برآورد شده است. این صنعت میتواند نقشی ویژه در بخش اشتغال و جذب نیروی انسانی ماهر ایفا کند؛ در این زمینه برنامهریزی شده است که با همکاری وزارتخانههای صنعت، تعاون و خارجه، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و بانک مرکزی تا پنج سال آینده 350 تا 500 هزار نفر وار این صنعت شوند.
انتهای پیام/
کدخبر: 287