به منظور پیشگیری از جرایم اولویتدار استان انجام شد؛
ارتقاء آگاهی با آموزش حقوق شهروندی
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز گفت بیش از 120 هزار نفر ساعت آموزش حضوری با رویکرد پیشگیری از جرایم و آسیبهای اجتماعی در سال 98 ارائه شده است.
کرج - امید بانوان؛ به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان البرز؛ سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز به اهم اقدامات انجام شده توسط مجموعة متبوع خود در حوزه ارتقاء آگاهیهای عمومی و اطلاعرسانی در سال 1398 اشاره و اظهار کرد: از جمله مهمترین و مؤثرترین روشهای پیشگیری از وقوع جرایم و آسیبهای اجتماعی در کشور، بهرهگیری از ظرفیت "ارتقاء آگاهیهای عمومی و اطلاعرسانی" است.
«جعفر دارابخانی» افزود: بر همین اساس در سال گذشته توسط همکاران در معاونت، برنامههای آموزشی متعدد و متنوعی برای اقشار، اصناف و مخاطبان تهیه، تدوین و اجرا شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: مهمترین هدف و راهبرد آموزشهای یاد شده، ارتقاء آگاهیهای شهروندان به منظور پیشگیری از جرایم و آسیبهای اولویتی استان البرز است.
دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز اضافه کرد: جامعه مخاطب آموزشهای موصوف، فرهنگیان، دانش آموزان و خانوادههای آنها، مربیان مهدهای کودک، مربیان مراکز پیشدبستانی، سربازان وظیفه و کادر، زوجین، زندانیان و خانوادههای آنها، ریش سفیدان و مصلحین، مشاوران املاک، مدیران دستگاههای اجرایی، اصحاب رسانه و اهل قلم، اعضای سامانه سجام (سامانه جامع ارتباط مردمی)، مجریان، ناظران و کاندیداهای انتخابات، قضات، کارکنان اداره کل زندانها و مشاوران خانواده بوده است.
دارابخانی افزود: این آموزشها در قالب طرحهایی از قبیل فرزندان آفتاب؛ مهارتهای بیست و سه گانه پیشگیریهای رشدمدار؛ نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان؛ طرح مهر؛ مهاجر؛ هور و مدل عشق به مخاطبان ارائه شده که بالغ بر 120000 نفر ساعت آموزش حضوری است.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان البرز بیان کرد: در طرح نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان، بیش از 140 مدرسه با 27364 دانش آموز مشمول برنامههای عملیاتی طرح شده است.
داراب خانی در ادامه به سایر اقدامات انجام شده در راستای ارتقاء آگاهی های شهروندان اشاره کرد و گفت: مشارکت در اجرای بیش از 100 برنامة ارائه شده در رسانههای مختلف استان البرز؛ تولید بیش از 800 محتوای پیشگیرانه و انتشار از طریق فضای مجازی و نشریات و مطبوعات استان؛ ارسال بیش از صدهزار پیامک کوتاه انبوه حاوی پیامهای پیشگیرانه و دانستنیهای حقوقی به مخاطبان؛ تولید محتوا، طراحی، چاپ و توزیع آثار گرافیکی پیشگیرانه در قالب 30 پوستر، 5 بروشور و کتابچههای پیشگیرانه؛ انتشار 14 یادداشت پیشگیرانه در رسانههای مکتوب استان؛ تهیه و تدوین 12 بولتن خبری به صورت ماهیانه و انتشار در بین مخاطبان؛ انتشار اخبار پیشگیرانه استان در قالب بیش از 100 خبر و مصاحبه با هدف نهادینه کردن فرهنگ پیشگیری از جرایم در جامعه اجرایی شده است.
وی ادامه داد: تعامل با بیش از 50 خبرگزاری فعال و اصحاب رسانه و جراید استان؛ بهرهگیری از ظرفیت تبلیغات محیطی و اکران بیش از 30 پیام پیشگیرانه با 192 بار تکرار پیامها از طریق تلویزیونهای شهری کرج و مشارکت در تولید بیش از 80 برنامة رادیویی و تلویزیونی استانی از دیگر اقدامات بوده است.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز اظهار کرد: آموزش 15 مجری به منظور تحقق 11 هدف، 70 راهبرد و اجرای 288 برنامه عملیاتی در راستای پیشگیری از جرایم، از دیگر برنامههای انجام شده توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری البرز است.
این مقام قضایی در پایان از کلیة مسؤولان استانی، اهالی رسانه و قلم، مدیران صدا و سیمای مرکز استان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، خانه مطبوعات، شهرداری ها و شورای شهر به دلیل مشارکت در تحقق اهداف عالی پیشگیرانه تقدیر کرده و افزود: به منظور اطلاعرسانی و ارتقاء آگاهیهای شهروندان، در سال گذشته تفاهمنامه همکاریهای مشترک با امضای معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز، شهردار، هیأت رئیسه و شورای شهر در 5 شهر استان منعقد شد.
انتهای پیام/
کدخبر: 3319