صادق کمالی، بخشدار آسارا ؛
هزینه ایجاد زیرساختهای فرهنگی سرمایهگذاری برای آینده است
صادق کمالی، بخشدار بخش آسارا استان البرز، در دیدار با مدیر کل کانون استان هزینه برای فرهنگ و ایجاد زیرساختهای فرهنگی را سرمایهگذاری برای آینده دانست.
کرج - امیدبانوان ؛ استان در مسیر توسعه کتابخانههای سیار شهری و روستایی و گسترش خدمترسانی خود به کودکان و نوجوانان استان با مسئولان استانی، شهری و روستایی دیدارهایی را انجام میدهند به همینمنظور و با هدف توسعه خدمات سیار بخشدار بخش آسارا استان البرز و مدیرکل کانون با یکدیگر دیدار کردند.
«صادق کمالی» بخشدار بخش آسارا در این دیدار با اشاره به پتانسیل و ظرفیتهای خوب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کیفیت فعالیتهای اجرایی در این سازمان و کیفیت خدمات آموزشی کانون زبان ایران، به موقعیت جغرافیایی و بافت فرهنگی بخش آسارا اشاره کرد.
وی این بخش را شامل ۵۵ روستا و ۴۸ روستای دارای دهیاری عنوان کرد و افزود: با توجه به جمعیت ثابت و سیار ساکن در روستاها میتوان گفت: بخش آثار حدود ۶۰ هزار نفر جمعیت را شامل میشود که مخاطبان کودک و نوجوان آن میتوانند از خدمات فرهنگی کانون بهرهمند شوند.
این مقام مسئول با اشاره به تغییر سبک زندگی روستایی با توجه به تغییرات به وجود آمده در حال حاضر عنوان کرد: خوشبختانه در مقایسهای که از فعالیتهای کانون با سایر نهادهای مشابه داشته ایم به این نتیجه رسیدیم که کانون به کیفیت کار اهمیت ویژه می دهد و بنای کار این سازمان بر نفع عمومی استوار شده و امیدواریم که بتوانیم خدمات ارزنده کانون به کودک و نوجوان و روستاهای بخش آسارا را افزایش دهیم .
کمالی همچنین با اشاره به بزهکاری و چالشهای اجتماعی آینده گفت: اگر می خواهیم به وضعیت مطلوب برسیم فرهنگ اولیتر از هر خدمت دیگر است و هزینه برای فرهنگ و ایجاد زیرساختهای فرهنگی نه تنها هزینه نیست، بلکه سرمایهگذاری برای آینده است.
بخشدار آسارا با اشاره به ضرورت تعیین زیرساختهای فرهنگی مناسب در دوران اثرگذار کودکی و نوجوانی افزود: ما باید زیر ساختهای فرهنگی را به نحو مناسب برای رشد کودکان و نوجوانان فراهم کنیم و اگر غیر این عمل شود به یقین در خدمات خود کوتاهی کردهایم و باید پاسخگو باشیم.
وی همچنین اعلام آمادگی کرد: در صورت اعلام نیاز کانون امکانات مورد نیاز کانون در روستاهای مختلف این بخش را برای اجرای فعالیتهای فرهنگی، هنری تامین کند.
«قاسم سلیمانی» مدیر کل کانون استان البرز نیز غنیسازی اوقات فراغت کودکان ونوجوانان بر اساس نظام تعلیم و تربیت اسلامی را مهمترین هدف کانون خوانده و گفت: در تلاش هستیم که با وجود ظرفیت و پتانسیلهای بسیار خوب مجموعه کانون به ویژه همکاران با انگیزه و توانمند فعالیتهای پرورشی و فرهنگی خود را در سه زمینه فرهنگی هنری و ادبی به کودکان و نوجوانان استان ارایه دهیم و در این مسیر اعتقاد داریم که نباید منتظر باشیم کودکان و نوجوانان به ما مراجعه کنند بلکه ما در حضور در مناطق مختلف به ویژه مناطق روستایی و حاشیهنشین شهری خدمات خود را به نحو شایسته منتقل کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به شرایط حال حاضر درخصوص اجازه ساخت و ساز و وضعیت عمرانی در توسعه مراکز ثابت و طولانی شدن این فرآیند، ابراز امیدواری کرد که بتوانیم به فعالیتهایی مانند ارایه خدمات توسط کتابخانه سیار که در بازه زمانی کوتاهتری خدمت رسانی خواهند کرد توجه ویژه داشته باشیم.
سلیمانی افزود: در کانون به ویژه در سالهای اخیر سعی کردهایم آن چه را که شایسته استان است اجرا و خدمات خود در حوزه های مختلف را ارتقا دهیم.
وی با ذکر نمونههایی از فعالیتهای اجرا شده مانند پویش فصل گرم کتاب افزود: ما در صدد هستیم تا با حمایت مسئولان به شایستگی نیازمندیهای مخاطبان در حوزه فرهنگی را برطرف نماییم و امیدواریم با حمایت آنان بتوانیم خدمات خود به ویژه در بخش مراکز سیار شهری و روستایی را گسترش دهیم.
مدیر کل کانون همچنین گفت: ما به عنوان مسئولان فرهنگی رسالت داریم که بچهها را در مسیر ایدهآل قرار دهیم و باید نگاه آنها را به سمت درست تغییر داده و آمادگی برای این تغییر مسیر را در آنها ایجاد کنیم تا در نهایت بتوانیم گامهای بزرگی در این عرصه برداریم.
گفتنی است دیدار مدیر کل کانون و بخشدار آسارا، روز چهارشنبه ۸ بهمن ماه ۱۳۹۹ در بخشداری آسارا انجام شد .
لازم به توضیح است آسارا یکی از دو بخش شهرستان کرج در استان البرز است و یک شهر به نام آسارا و پنجاه و پنج روستا دارد.
کدخبر: 4186