دوشنبه، 03 خرداد 1400 - 11:19

واکسن کرونا و حمله به بهداشت باروری زنان!

پایگاه خبری امیدبانوان: پنج پزشک آمریکایی در میزگردی مجازی گردهم آمدند تا درباره اینکه چرا بسیاری از زنان پس از واکسیناسیون مشکلات باروری را تجربه می‌کنند و چرا واکسن‌های ویروس کرونا واکسن نیستند بلکه بیشتر به عنوان سلاح‌های زیستی برای کنترل جمعیت طراحی شده‌اند، بحث و تبادل نظر کنند.

البرز- امیدبانوان؛ برنا نوشت: پزشکان آمریکایی با ابراز تردید در مورد تأثیر واقعی واکسن‌های ویروس کرونا، واکسیناسیون کنونی را به عنوان شکلی از روش‌های کنترل جمعیت می‌دانند که به بهداشت باروری زنان حمله می‌کند.

پزشکان همچنین روایت‌هایی را از زنانی که می‌شناسند، از جمله دوستان و بیماران خود که واکسن دریافت کرده و تغییرات در بدن و سلامت باروری آنها را مشاهده کرده‌اند، به اشتراک گذاشتند. علاوه بر این، آنها توجه دیگران را به گزارش‌هایی جلب کردند که در آن به نظر می رسد حتی زنان واکسینه نشده ای که در ارتباط با این افراد واکسینه شده بودند نیز عوارض یاد شده را تجربه کرده اند.

با وجود نحوه حمله این واکسن ‌ا به سلامت باروری زنان، پزشکان این احتمال را مطرح کردند که تزریق های آزمایشی برای کووید۱۹ در واقع واکسن نیستند بلکه سلاح‌های زیستی هستند که برای کمک به کاهش جمعیت جهان طراحی شده‌اند.

رسانه‌های جریان اصلی دیگر نمی‌توانند عوارض جانبی تجربه شده در زنان را نادیده بگیرند.

از زمان شروع تزریق واکسن، رسانه های اصلی فقط بر روی عوارضی چون لختگی خون به عنوان عارضه اصلی واکسن های کووید ۱۹تمرکز کرده اند. این امر موجب نادیده گرفتن اثرات واکسن ها بر سلامت باروری زنان شده است. اما به تازگی، گزارش‌ها از مورد اخیر چنان شایع شده‌است که نادیده گرفتن آنها برای رسانه های اصلی سخت شده است.

در اواخر ماه آوریل، پس از اینکه یک خبرنگار به نام «کیت لارسن» در مورد آن در رسانه‌های اجتماعی سوال کرد، رسانه « ABC۷News»  گزارشی درباره تغییر سیکل دوره قاعدگی زنان پس از واکسیناسیون را ارائه داد.  از آن زمان، بسیاری از زنان همچنان در مورد دوره های طولانی و سنگین و تغییر در زمان چرخه قاعدگی خود پس از واکسیناسیون ابراز نگرانی کرده اند.

این گزارش‌ها واقعیتی را تأیید می‌کنند که طبق داده ها زنان به طور کلی عوارض جانبی بیشتری نسبت به مردان تجربه می کنند.

ماه گذشته، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) مطالعه ای را منتشر کرد که داده های ایمنی را بر اساس تزریق ۱۳.۷ میلیون دوز در اولین دوره تزریق واکسن کووید ۱۹ که به آمریکایی ها ارائه شد، تجزیه و تحلیل کرد. با وجود این واقعیت که فقط ۶۱.۲ درصد واکسن ها به زنان تزریق شده است، ۷۹.۱ درصد از گزارشات مربوط به عوارض جانبی واکسن در زنان گزارش شده است.

علاوه بر این، عوارضی که زنان گزارش کرده اند شدیدتر بوده است. این موارد جدا از علائم شبیه آنفولانزا، شامل بدن درد، لرز و خستگی است.

اما متخصصان مرکز کنترل بیماری‌ها گفتند که انتظار آن را داشته اند که زنانی که واکسن دریافت می کنند، عوارض جانبی شدید تری را تجربه کنند. به گفته «جولیان جی» یک مامور و افسر پزشکی در دفتر ایمن سازی CDC، «زنان واکنش های بیشتری نسبت به انواع واکسن ها دارند». این موارد شامل تزریق واکسن آنفلوانزا به بزرگسالان و واکسن‌هایی که به کودکان داده می شود، مانند هپاتیت و سرخک ، اوریون و سرخچه است.

متخصصان مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) به مطالعه ای در سال ۲۰۱۳ استناد کردند که نشان می‌دهد: در زمان تزریق واکسن آنفلوانزا در افراد ۲۰ تا ۵۹ ساله، زنان چهار برابر بیشتر از مردان گزارش کرده اند که به دنبال تزریق واکسن برای همه گیری آنفلوانزا در سال ۲۰۰۹، دچار واکنش های آلرژیک شده اند. آنها همچنین به مطالعه دیگری اشاره کردند که نشان می دهد  بین سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۶، زنان ۸۰ درصد از کل واکنش های آنافیلاکتیک بزرگسالان به واکسن ها را نشان داده اند.

این واقعیت که مطالعاتی این چنینی وجود دارد و ظاهرا زنان مستعد ابتلا به عوارض جانبی هستند سوالاتی را ایجاد می کند. اگر این موضوع از قبل شناخته شده بود، چرا تلاش بیشتری برای کاهش عوارض جانبی بر روی زنان صورت نگرفت؟ یا آیا این دانش به سادگی به عنوان «واقعیت زندگی» تلقی شده است تا هر زمان که واکسن آزمایشی جدیدی در بازار منتشر شود، عوارض جانبی شدید آن بر زنان و سلامت باروری آنها عادی شود؟

 

کدخبر: 5295


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise