ابتکار: هویت ملی را در قالب لباسهای سنتی و اجتماعی نشان دهیم
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: هویت ملی در حوزه پوشش، امری بسیار مهم است و انتظار می رود هویت ملی را در قالب لباسهای سنتی و اجتماعی نشان دهیم.
بانوان پلاس- امیدبانوان؛ معصومه ابتکار روز سهشنبه در آیین گشایش سومین نمایشگاه ملی مد، لباس و صنایعدستی که به صورت مجازی به میزیانی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهارکرد: مهارتهای زندگی از جمله مهارتهایی است که در قالب یک دوره آموزش مربی از سال ۱۳۹۷ تولید شده و به زودی نیز به صورت مجازی در شبکه شاد ارائه میگردد و میتواند برای دانشگاهها نیز مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: طرح «سفیران فرهنگی»، طرح «کمند» و برگزاری نمایشگاههای «ملی مد و لباس و صنایعدستی» از دیگر برنامههایی است که برگزاری آنها با هدف مهارتآموزی برای دانشجویان دنبال شده و نتایج بسیار مثبتی نیز داشته است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: اولین دوره نمایشگاه مد و لباس و صنایعدستی سال ۱۳۹۷ برای نخستین بار در دانشگاه الزهرا(س) به صورت حضوری برگزار شد که در این نمایشگاه آثار باارزش، متنوع و جذابی ارائه شده بود؛ برگزاری اینگونه نمایشگاهها میتواند در زمینه الگوسازی مدل و لباس مفید باشد و به زندگی اجتماعی دانشجویان کمک کند.
وی با اشاره به ارسال ۵۰۰ اثر از دانشجویان دختر به سومین نمایشگاه مد، لباس و صنایعدستی، گفت: از این تعداد ۲۴۲ اثر به نمایشگاه راه یافته است که امیدواریم بتوانیم از طریق صندوق تسهیلگری امید تسهیلاتی در اختیارات این دانشجویان قرار دهیم تا قدم نخست را برای کسبوکار خود بردارند.
ابتکار گفت: برگزاری کارگاههای آموزشی یکی از نقاط مثبت در این نمایشگاه است که توانسته کمک بسیاری به مهارتآموزی دانشجویان داشته باشد؛ همچنین برگزاری نمایشگاه در فضای مجازی نیز زمینههای بروز خلاقیت و هنر دانشجویان را در شرایط همهگیری بیماری کرونا فراهم کرد.
وی بیان کرد: امید است بتوانیم این نمایشگاه را در ابعاد مختلف توسعه دهیم و در سالهای آینده از فناوریهای نوین در برگزاری آن بهره ببریم؛ همچنین در کنار برگزاری این نمایشگاه زمینهی بازاریابی در فضای مجازی را نیز برای ارائه تولیدات دانشجویان دختر فراهم کنیم.
کدخبر: 5738