آرشیو، 14 آبان 1394 - 19:29

تنقلات مضر را فراموش کنید

 مطالعات نشان می‌دهد که مصرف حتی اندک تنقلات مضر میان وعده، سبب بیماری‌های متابولیک و افزایش بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و دیابت می‌شود.

کرج - امید بانوان؛ ایرنا نوشت؛ ساینس، مطالعات محققان کلینیک مایو نشان می‌دهد که مصرف تنقلات مضر مانند چیپس، پفک، غذاهای آماده و کنسروی، سبب زنجیره‌ای از واکنش‌ها و بروز بیماری‌های متابولیک می‌شود.

بیماری‌های متابولیک یا سندرم متابولیک با مجموعه‌ای از اختلالات شامل فشار خون بالا، قند خون بالا، تری گلیسیرید بالا و کلسترول HDL (کلسترول مفید) پایین شناخته می‌شود. زمانی که این شرایط در کنار اضافه وزن و چاقی قرار بگیرند، منجر به دیابت، بیماری‌های قلبی و سکته می‌شود.

مطالعات نشان می‌دهد که حتی مصرف کمی از این تنقلات مضر نیز می‌تواند زمینه را برای بروز بیماری‌های متابولیک فراهم کند.

غذاهای چرب، شور، فرآوری شده، سرخ شده و حاوی مواد افزودنی، سبب التهاب و اختلالات هورمونی، به ویژه مقاومت در برابر انسولین می‌شود و تاثیر بهداشتی منفی روی سوخت و ساز دارد.

حداقل دو و نیم ساعت ورزش در هفته، خوردن غذای کم کالری و رژیم غذایی کم چرب، راه حل جلوگیری از سندرم متابولیک است.

نتایج این تحقیقات در نشریه FASEB منتشر شده است.

انتهای پیام/ 

کدخبر: 199


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise