تنوع در آشپزخانه با «دنت شکلاتی خانگی»
پایگاه خبری امیدبانوان: دنت یک دسر خوشمزه است که از میوههای مختلف گرفته تا انواع شکلاتی و کاراملی را شامل میشود. اما دوستدارانِ شکلات معتقدند: طعم شکلاتی آن، یک چیز دیگر است.
بوی نان، بوی تنور- امیدبانوان؛ دنت شکلاتی یکی از آن دسرهای بسیار خوشمزه و پرطرفداری است که بیشتر افراد عاشق آن هستند و برای هر زمان و موقعیتی دسری دلچسب محسوب میشود. در این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیۀ این دسر ساده آشنا شده و در مدت زمان کوتاهی در منزل آن را درست کرده و نوش جان کنید.
مواد لازم
- پودر کاکائو:40 گرم (حدود یک سوم پیمانه)
- شیر:1 پیمانه
- نشاسته ذرت:3-4 قاشق غذاخوری (بسته به غلظت دلخواه)
- وانیل:1 قاشق چایخوری
- خامه:120 گرم
- شکر:60 گرم
طرز تهیه
ابتدا ظرفی را برداشته و نشاسته، شکر، وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید ، حالا در ظرف دیگری خامه و شیر را با هم مخلوط کرده، هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
مخلوط شیر و خامه را به تدریج به مخلوط نشاسته و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.
در این مرحله مخلوط بهدست آمده را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا زمانی که مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند.
زمانی که مواد غلیظ شد آن را از روی شعله بردارید و اگر گلوله شده بود آن را از صافی عبور دهید، مواد را در ظرف دسر بکشید و داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.
دسر را بعد از آماده شدن از یخچال بیرون آورده، در صورت تمایل با کمی گردوی خرد شده، پسته و شکلات، تزئین و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد دنت شکلاتی خانگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدوداً 5دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه است.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.
کدخبر: 5410